Најнов билтен на Андресен Групацијата

Тимот за судски спорови и арбитража на Андерсен Групацијата го изготви својот најнов билтен со водич за признавање и извршување на пресудите донесени од странски држави.  

Повеќе информации за водичот тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *