АДВОКАТСКО ДРУШТВО ПЕПЕЉУГОСКИ
ВИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ, ЗА ВИСТИНСКИ РЕШЕНИЈА
АДВОКАТСКО ДРУШТВО ПЕПЕЉУГОСКИ
НАШИТЕ ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЈА, ЗНАЕЊЕ И ИСКУСТВО, СЕ ГАРАНЦИЈА ЗА УСПЕШНО И КВАЛИТЕТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРЕДИЗВИЦИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ
Previous
Next

Повеќе од 20 години искуство

Адвокатското друштво Пепељугоски од 1999 година ја обезбедува целата неопходна правна поддршка на домашни и странски клиенти

Повеќе од 15 професионалци

Динамичен, флексибилен и иновативен тим со долгогодишно искуство во различни правни области обезбедува широк спектар на правни услуги на Ваше располагање

Национално присуство

Адвокатското друштво Пепељугоски е регистриран застапник за индустриска сопственост,член е на Адвокатската Комора РСМ;Македонската асоцијација за интелектуална сопственост; Македонско Германско Здружение(DMVW); Американска Стопанска Комора (AmCham),Турската Стопанска Комора во РСМ

Регионално присуство

Адвокатското друштво Пепељугоски е член на Здружението на водечки адвокатски друштва во регионот АЛН – Adriatic legal network и соработувајќи со правни фирми во регионот и пошироко, обезбедува постојан квалитет на правни услуги

Глобално присуство

Адвокатското друштво Пепељугоски соработува со Andersen Global во Македонија и Косово. Ние сме признати од страна на Legal 500;IFLR,а сме член на INTA;ECTA,Американската асоцијација на адвокати и сме Европски патентен застапник

Адреса : Ул. Димитрие Чуповски бр. 4/1-1, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

телефон/факс: +389 02/3211 005 / +389 02/3211 004

e-mail: vpepeljugoski@unet.com.mk / valentin01@t-home.mk / vpepeljugoski@pepeljugoski.com.mk