Интервју на д-р Ана Пепељугоска за Wolters Kluwer

д-р Ана Пепељугоска. го споделува своето гледиште за македонското законодавство за интелектуална сопственост и предизвиците во усогласувањето со законодавството на ЕУ во интервјуто за Wolters Kluwer „Предизвиците на интелектуалната сопственост во Северна Македонија“.

Kluwer Patent Blog е публикација на Kluwer Law International што обезбедува информации и новости за европското право за патенти. Овој реномиран издавач собира експерти од водечки фирми кои ги споделуваат најновите случувања во областа на интелектуалната сопственост и нивните експертски ставови.

Прочитајте го интервјуто на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *