Европски водич на Андерсен на тема Вработување

Го претставуваме Европскиот водич на Андерсен на тема Вработување. Овој водич ги обработува темите кои се однесуваат на работните односи, вработување на менаџери, работа од дома и слично.

Горди сме на придонесот на нашата колешка Светлана Нечева во подготовката на овој документ.

Прегледајте го водичот тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *