Адвокатско друштво Пепељугоски има потреба од 1 дипломиран правник (приправник)

Адвокатско друштво Пепељугоски има потреба од 1 дипломиран правник (приправник):

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Високо образование –  Завршен Правен факултет
  • Пожелно работно искуство кај Адвокат или во Адвокатско друштво
  • Одлично познавање на говорен и пишан англиски јазик
  • Познавање и работа со MS Office
  • Одлични комуникациски вештини и тимска работа

Работното време започнува од 08:30 до 16:30 часот, од понеделник до петок.

Кандидатите потребно е да достават кратка биографија на следната e-mail адреса: sneceva@pepeljugoski.com.mk

Рокот за аплицирање е до 20.02.2023 година.

Со доставување на кратката биографија, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од Адвокатското друштво Пепељугоски за потребите на избор на кандидат за потребното работно место.

Ве очекуваме во нашиот тим!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *