Предизвикот на арбитражата поврзана со интелектуалната сопственост

Споделуваме научен труд на Д-р Ана Пепељугоска како Адвокат и Партнер во Адвокатско друштво Пепељугоски во публикација на Young Arbitration Review.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.