Прашања и одговори-Вакцинација

М-р Светлана Нечева, Адвокат од Адвокатско друштво Пепељугоски одговара на најчестo поставувани прашања од правен аспект за вакцинацијата, во публикација на Андерсен Глобал.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.