Водич за прекин на работен однос

М-р Светлана Нечева, Адвокат од Адвокатско друштво Пепељугоски одговара на најчестo поставувани прашања од правен аспект за раскинување договор на вработени лица, во публикација на Андерсен Глобал.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.