MK | EN | ALB
 

Zyre Avokatie PEPELJUGOSKI

Adresa: Rr. Veljko Vllahoviq Nr. 4/1-1, 1000 Shkup, R. e Maqedonise
Telefon/faks: +389 02/3211 005 / +389 02/3211 004
e-mail: vpepeljugoski@unet.com.mk / valentin01@t-home.mk /          vpepeljugoski@pepeljugoski.com.mk

Per te kontaktuar me Zyren e Avokatures PEPELUGOSKI plotesoni kontakt formen me poshte me informatat e kerkuara dhe dergoni. Do ti pergjigjemi kerkeses suaj sa me shpejte qe eshte e mundur. Ju faleminderojme.

 
Emri dhe Mbiemri:
Adresa:
Numri i telefonit: E-mail adresa:
 *
Tema e porosise:
 *
Permbajtja e porosise:
 *
 
Fushat e shwnuara me * jane te domosdoshme.
Our location
 
 
 
Zyre Avokatie PEPELJUGOSKI
E punuar ne vitin 2012. Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.