MK | EN | ALB
 
Dejan STOJANOSKI

Avokate

/
 

Diplomoi ne Fakultetin Juridik prane Universitetit Shen Qirili dhe Metodi ne Shkup ne vitin2002, prej kur edhe eshte I punesuar ne Zyren e Avokatures Pepelugoski. Provimin e Jurisprudences e dha ne vitin 2005 dhe prej atehere eshte avokat. Ne vitin 2007 ka dhene provimin per perfaqesues per mbrojtjen e te drejtave nga prona industriale.

Eshte pjesemarres ne Distance Learning Seminar per rregullimin e sektorit privat, I organizuar nga IDLO ne vitin 2005,( Serbi, Bosnje dhe Hercegovine dhe Maqedoni).

Pjesemarres ne pergatitjen e Doing Business 2010 per R. E Maqedonise ne temen Reformat ne koherat e veshtira,(Reforming through Dificult Times).

Nga tetori I vitit 2011 eshte pjesemarres I master programit me diplome te dyfishte I organizuar nga Fakulteti Juridik Justiniani I Pare , prane Universitetit Shen Qirili dhe Metodi- ne Shkup dhe Universiteti I Strasburgut(Qendra per Studime Nderkombetare te Prones Intelektuale).

Flet rrjedhshem gjuhen angleze, serbe dhe bullgare.

Lemi te punes: Mbrojtja e te dhenave personaleE drejta e prones intelektuale, e drejta tregtare dhe organizatat joqeveritare, e drejta obligative, e drejta familjare, e drejta trasheguese, e drejta ne teknologjine informatike, e drejta financiare, e drejta e konsumatoreve, e drejta administrative, e drejta penale dhe perfaqesim para gjykatave dhe organeve administrative.

 
 
 
 
Zyre Avokatie PEPELJUGOSKI
E punuar ne vitin 2012. Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.