MK | EN | ALB
 
m-r Igor TASEVSKI

Avokate

/
 
Igor Tasevski u diplomua ne vitin 2014 ne Fakultetin Juridik "Iustinianus Primus" te Universitetit "Ss. Cirili dhe Metodi "ne Shkup. Ai mbaroi studimet master ne Fakultetin Juridik "Iustinianus Primus", Universiteti "Shen Kirili dhe Metodi" - Shkup ne dhjetor te vitit 2016 ne fushen e pronesise intelektuale, program i diplomuar i dyfishte i organizuar nga Universiteti i Strasburgut. Ne vitin 2015 ai mori pjese ne konkursin XXII te Willem C. Vis International Commercial Arbitration ne Viene si anetar i ekipit te Fakultetit Juridik "Iustinianus Primus" te Universitetit "Ss. Cyril dhe Methodius ", ku ata vendosen ne raundin perfundimtar mes 32 ekipeve me te mira. Ai filloi punen nga marsi 2018, dhe e mbajti provimin e jurisprudences ne prill 2018. Igori flet rrjedhshem gjuhen angleze dhe nje perdorues baze te gjuhes serbe.
 
 
 
 
Zyre Avokatie PEPELJUGOSKI
E punuar ne vitin 2012. Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.