MK | EN | ALB
 
M-r Marika TRAJKOVA

Avokate

/
 

Diplomoi ne vitin 2009 ne Fakultetin Juridik "Justiani I I-re" prane Universitetit "Shen Qirili dhe Metodi" ne Shkup.

Ne dhjetor te vitit 2011 magjistroi ne Fakultetin Juridik "Justiani I I-re" prane Universitetit "Shen Qirili dhe Metodi" ne Shkup dhe mori titullin Magjister I Shkencave Juridike (LLM)- departamenti I se drejtes civile materiale dhe procedurale.

Provimin e jurisprudences e dha ne vitin 2013.

Flet: gjuhen angleze, spanjole, frenge dhe bullgare.

Ne "Shoqaten e Avokateve Pepelugoski" punon nga marsi I vitit 2014 si bashkepunetore profesionale, kurse nga viti 2015 e vazhdoi karieren e saj ne Shoqate si avokate.

Lemite e punes: e drejta e trashigimise, e drejta familjare, e drejta penale, e drejta tregtare, e drejta e punes, e drejta e detyrimeve si dhe perfaqesim para gjykatave dhe organeve administrative.

 
 
 
 
Zyre Avokatie PEPELJUGOSKI
E punuar ne vitin 2012. Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.