MK | EN | ALB
 
Snezana MITREVSKA

Avokate

/
 

Diplomoi ne Fakultetin juridik prane univerzitetit Shen Qirili dhe Metodi Shkup ne vitin 2009. Ne Firmen ligjore Pepelugoski punon qe nga shtatori I vitit 2009. Provimin e jurisprudences e dha ne vitin 2012. Avokate eshte qe nga tetori I vitit 2012. Lemi te punes: e drejta tregtare, e drejta e punes, e drejta trashegimore, e drejta familjare, e drejta e autorit, e drejta e detyrimeve dhe perfaqesim para gjykatave dhe organeve adminsitrative. Flet gjuhen angleze, serbe dhe gjuhen kroate.

 
 
 
 
Zyre Avokatie PEPELJUGOSKI
E punuar ne vitin 2012. Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.